Джулия Робъртс & Дани Модър на мъжкия турнир Уимбълдън 2024

  • Сподели:
Джулия Робъртс & Дани Модър на мъжкия турнир Уимбълдън 2024

"Невероятен ден в Уимбълдън!" - написа Робъртс под публикацията в Instagram.

Джулия Робъртс и съпругът ѝ Дани Модър се присъединиха към редиците на стилните знаменитости, които излязоха на едно от най-звездните спортни събития в Обединеното кралство - Уимбълдън. Актрисата присъства на четиринадесетия ден от турнира от Големия шлем, на който испанецът Карлос Алкарас победи сърбина Новак Джокович и взе втората си титла от Уимбълдън.

В неделя, 14 юни, 56-годишната актриса от "Хубава жена" сподели пост в Instagram, в който показва как двамата с Дани са се облекли за тенис събитието в Англия. На снимката се вижда, че Робъртс е облечена в спортна червено-бяла рокля с яка на Gucci Polo, която е съчетала с тъмни черни слънчеви очила и оранжева чанта Gucci. Съпругът ѝ е облечен в тъмносин костюм, съчетан със слънчеви очила и синя вратовръзка на райета.

Двойката позира и с майстора по бойни изкуства (и охранител на Робъртс) Гей Кобъм.

Робъртс и Модър, които са женени от 2002 г., отпразнуваха годишнината си по-рано този месец. 

През юни Робъртс и Джордж Клуни присъстваха на събирането на средства за кампанията за преизбирането на президента Джо Байдън в Лос Анджелис.

В момента Робъртс работи със стилиста Елизабет Стюарт, сред чиито клиенти са Кейт Бланшет, Аманда Сейфрид и Виола Дейвис.

Виж още